FÖRETAG, KOMPISGÄNG ELLER FÖRENING? - BOKA OCH LIRA HOCKEY I ÅSTORP - KLICKA HÄR FÖR MER INFO!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
ÅSTORP ISHOCKEYKLUBB
TRADITION, GLÄDJE & GEMENSKAP SEDAN 1972

God jul och gott nytt år!
2021-12-24 09:44
 
Föreningsinformation november
2021-11-26 13:46

Styrelsen informerar 2021/2022 (3)

 

Säsongen är i gång med full kraft. Matcher, poolspel, isträning och off-ice träning löper på. Fantastiskt lyxigt att känna av vår beläggning i ishallarna runt i Skåne.

 

Under oktober utnyttjade ungdomssektionen ett ledigt ispass till en ”open-ice”/friåkning. Där ungdomsspelare i hela föreningen kunde anmäla sig. Ansvariga ledare fanns på plats, men syftet med passet var att ”leka hockey”. Vi tror att utveckling, passion och glädje till hockeyn kan komma genom leken och att man genom leken utvecklar sig. Man testar den där dragningen man kanske inte testat annars eller åker på ett mer vågat sätt. Vår tanke är att få till fler liknande pass under säsongen då detta uppenbart skänkte glädje.

 

Under de kommande veckorna så kommer bl.a. sargreklamen att uppdateras. Vi är grymt stolta och tacksamma för våra sponsorer och samarbetspartners stöd. Innan jul så kommer dessa att uppmärksammas med diplom som tack för stödet vi får.

 

Styrelsen har nu, efter förslag och kommentarer, fattat beslut om inriktning på hur våra matchdresser kommer se ut kommande säsong. Designen kommer inom kort att presenteras på våra sociala medier och hemsida. Inhämtning av offerter från tillverkare pågår. Försäljning av reklamplatser på dresserna påbörjas efter julhelgerna. Kan säga att vi kommer ha riktigt snygga tröjor, både hemma och borta. Vi tror att ÅIK:s tradition kommer synas på bästa sätt.

 

Den gemensamma julavslutningen som vi avsåg att genomföra, kommer vi att justera även detta år tyvärr. Då smittspridningen ökat och kraven på vaccinpass införts så känner vi ett ansvar att undvika en stor folksamling. Julavslutningen genomförs därmed lagvis, men med vissa överraskningar för våra ungdomar på plats ändå. Förhoppningen är att vi ändå ska känna gemenskapen i föreningen. Vi hoppas på att pandemin är ett minne blott nästa år.

 

Angående firandet av vår 50-årsdag, så pågår planering och arbete för den 6 mars. Vad pandemin tillåter oss att göra vet vi så klart ej än. Inför firandet och kommande säsong kommer vi även ha en jubileumslogo för att uppmärksamma jubileumssäsongen 2022/2023. Från styrelsens sida är André Hiertemyr utsedd som ansvarig för jubiléet.

 

Efter mellandagarna kommer styrelsen att påbörja arbetet inför kommande stämma och därmed kommande säsong. För att stadgeenligt vara röstberättigad skall medlemsavgift vara erlagd senast under mars. I arbetet inför stämman och som på samtliga styrelsemöten medverkar representanter ur valberedningen. Har du förslag, idéer eller själv önskar bidra i föreningen. Ta då kontakt med valberedningen. Valberedningens ordförande är Albin Erlandsson, övriga ledamöter i valberedningen är Kristian Nilsson och Tobias Lindfors.  

 

 

Bästa hälsningar

Styrelsen Åstorp Ishockeyklubb

styrelsen@astorpik.se

Live-hockey i Åstorp
2021-09-24 09:45

Åstorp IK A-lag kommer bjuda på rafflande matcher i höst. Lokalderbyn, tuffa motståndare och god stämning utlovas. Lägg därtill grannens påg på isen, gott snack, ishalls-kaffe och kokt korv så har ni en komplett upplevelse man tidigare taget för givet.  

 

Hoppas ni vill fira live-idrottens comeback med oss, på plats, i KvB-Hallen! 

 

- TRADITION, GLÄDJE & GEMENSKAP SEDAN 1972 - 

ÅIK i sociala medier
2021-09-22 08:28

Ni glömmer väl inte bort att följa oss i våra officiella sociala medier? 

 

Coachen tipsar om att just vår Instagram kommer att vara het kommande veckor ;) 

 

Åstorp Ishockeyklubb Instagram: https://www.instagram.com/astorpishockeyklubb/

 

Åstorp Ishockeyklubb Facebook: https://www.facebook.com/%C3%85storp-Ishockeyklubb-%C3%85IK-186268044744182/?ref=page_internal

 

Åstorp Ishockeyklubb, ÅIK Byt/ Köp/ Sälj: https://www.facebook.com/groups/461469091078154

 

Säsongskort
2021-09-09 14:20
Äntligen kan vi ta i mot publik på våra matcher. Vi kommer att sälja säsongskort och dessa hittar ni uppe i kiosken . Kom och hjälp oss att fylla KVB-hallen och stödja vårt A.lag. Den tredje oktober börjar vi borta mot Frosta. Matchstart 16.00.
Hjärtligt välkomna!
Start för hockeyskolan
2021-08-25 13:23
 
Nyheter från våra lag
A-lag, 14/09 12:14 
A-lag, 09/09 14:19 
 
Våra sponsorer
Annonslänkar